Reparam orice tip de masina de spalat Bucuresti

Ai o masina de spalat stricata ? Noi o reparam.

RMDS.Ro ofera servicii complete de reparatii ale masinilor de spalat de orice fel . Chiar daca masina dumneavoastra de spalat este  mai veche ,  sau este una de ultima generatie  , echipa noastra de profesionisti o va repara in cel mai scurt timp posibil si la cel mai avantajos pret.

 

DEPLASAREA SI CONSTATAREA SUNT GRATUITE

 

Diagnosticam si reparam doar cu piese originale orice marca de masini de spalat in cel mai scurt timp posibil si la cel mai avantajos pret .

Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne contactati . De restul de ocupam noi . Transportul si diagnosticarea problemei sunt gratuite . Dumneavoastra platiti doar manopera . Pentru ca oferim calitate in domeniul reparatiilor masinilor de spalat, va acaparam atentia cu inca un motiv pentru care trebuie sa apelati la serviciile noastre: garantie de pana la 3 ani in functie de reparatiile efectuate.

Durata medie a unei reparatii este de 24 de ore insa in functie de defect si de model aceasta poate dura pana la 48 . Va asiguram ca tehnicieni nostrii isi dau tot interesul ca masina dumneavoastra sa fie finalizata in cel mai scurt timp .